Inbraakwerende zonwering

inbraakwerende zonwering

Het is misschien niet de eigenschap van zonwering waar je het eerst aan denkt: het weren van inbrekers. Toch werkt het in veel gevallen wel zo. En dat heeft twee belangrijke redenen. Aan de ene kant heeft dat te maken met het gebrek aan inkijk. Wanneer inbrekers niet kunnen zien of er iets te halen valt, lopen ze liever uw huis voorbij. Aan de andere kant maakt zonwering het niet makkelijker om een huis snel binnen te gaan. Geen enkele inbreker heeft zin (en tijd) om lang te moeten werken om eerst de zonwering te moeten openbreken, voor hij naar binnen kan. De inbraakwerende zonwering van MULTIFILM zorgt voor een extra stukje veiligheid aan en in uw huis.

Inbraakwerende zonwering tegen inkijk

De televisie, kunstwerken, een vitrinekast of misschien gewoon het sieradenkistje op het nachtkastje. Het zijn allemaal voorwerpen die in veel woningen staan die inbrekers laten watertanden. Zelfs als het misschien niet daadwerkelijk van waarde is, maar er wel zo uit ziet. En wanneer ze iets kunnen zien, zullen ze kijken of ze er makkelijk bij kunnen komen. De inbraakwerende zonwering van MULTIFILM gaat inkijk tegen. Hoewel je wel van binnen naar buiten kunt kijken, is dit andersom niet het geval. En wat niet weet, wat niet deert. Toch?

Extra barrière tegen inbraak

Een openstaand raampje of een deur die niet op slot gedraaid is. Het zijn kleine dingen die we vergeten en waardoor ongewenst bezoek eenvoudig binnen komt. Inbraakwerende zonwering van MULTIFILM blokkeert het zicht én maakt het lastig om via het raam binnen te klimmen. Het duurt langer om het huis te betreden, want ze zouden het doek stuk moeten snijden. Bovendien hebben ze geen idee want er dan achter de zonwering staat. Straks staat er een vaas die kapot valt. Omdat snelheid en onopvallendheid heel belangrijk zijn zal uw woning niet erg aantrekkelijk zijn voor inbrekers. Zo voelt u zich extra veilig met inbraakwerende zonwering van MULTIFILM.