Levensduur van zonwering

De zon is een krachtige energiebron. Hij verwarmt ons en geeft ons licht. Dat licht en die warmte zorgen echter ook voor schade op de lange termijn. Ook zonwering heeft niet het eeuwige leven. Gemiddeld gaat zonwering zo’n 15 tot 20 jaar mee, waarna het systeem vervangen moet worden. MULTIFILM producten vormen echter wél een positieve uitzondering op de regel. De levensduur van zonwering van MULTIFILM is namelijk gemiddeld 25 jaar! Wat we daarbij zien is dat na die 25 jaar niet meteen het hele systeem hoeft te worden vervangen. Vaak kan de zonwering met nieuwe folie en/of doek zo weer jaren mee.

Levensduur van zonwering langer door binnen montage

Het grote voordeel dat zonwering van MULTIFILM heeft ten opzichte van andere systemen, is dat het binnen hangt. Aan de buitengevel hebben systemen extra veel te verduren op het gebied van weersinvloeden. Regen, wind, ijzige kou en brandende zon zorgen voor snelle veroudering van zowel het systeem als het doekmateriaal. De levensduur van zonwering van MULTIFILM is dus aanmerkelijk langer dan die van andere systemen. De binnenmontage is daarvan één van de redenen.

onderhoudsvrije zonwering

levensduur van zonwering

Duurzame investering door hoge kwaliteitsnormen

Een andere reden voor de lange levensduur van zonwering van MULTIFILM is de materiaalkeuze en de zorgvuldige productie. MULTIFILM producten zijn robuust, betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend en hebben een functioneel design. De hoge kwaliteitsnormen garanderen een investering voor de lange termijn. Daarnaast is het zo, dat wanneer uw wensen of eisen veranderen gedurende de tijd, wij altijd met u mee denken. Omdat maatwerk leidend is in ons werk, kunnen we ons product naar uw wens mee veranderen. Zo kunnen we delen van het product aanpassen, zonder dat daarvoor een heel nieuw systeem hoef te worden ingemeten. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee over maatwerkoplossingen en individuele productaanpassingen. U kiest voor een duurzame investering met MULTIFILM zonwering, wij kiezen voor een duurzame relatie met u.