Maatwerk zonwering tot in de details

MULTIFILM rolgordijnen en screens passen in ieder gebouw, ongeacht de toepassing of het interieur. De belangrijkste reden om ze te laten plaatsen is uiteraard de bescherming tegen zon en warmte. Daar blijft het echter niet bij. De Leeuw Protection levert, dankzij MULTIDECOR-folie, maatwerk rolgordijnen tot in de details.

Maatwerk rolgordijnen in alle kleuren en designs

Bij de productie van de speciale zonwerende folies van de MULTIFILM producten, gebruiken we steeds nieuwe technieken. Zo hebben we een innovatief proces ontwikkeld voor het volledig kleuren van de folies. Dit maakt het mogelijk om de effectieve warmte- en verblindingsbescherming te combineren met decoratieve eigenschappen. Het resultaat is het beste van beide werelden: een product dat een aanvulling is op het interieur, met de eigenschappen van externe zonwering en een stijlvolle uitstraling. De rolgordijnen met MULTIDECOR folie, hebben een aantrekkelijk design en zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Dé blikvangers van uw kantoor, de school of uw huis.

Maatwerk rolgordijnen
Maatwerk rolgordijnen

De keuze is enorm. We kunnen de maatwerk rolgordijnen en screens voor u uitvoeren in moderne of klassieke decoraties, in verschillende structuren en kleuren. En uiteraard ook in uni kleuren. U kunt daarbij een keuze maken uit ons assortiment. Daarnaast zijn ook uw eigen wensen uitvoerbaar. Zo is het mogelijk om de gordijnen te bedrukken met uw logo, in bedrijfskleuren of zelfs met foto’s. Op deze manier maakt u echt een statement. En dat met uw zonwering!

Maatwerk rolgordijnen van MULTIFILM: de voordelen

  • Stijlvol in de kleur en het design dat u wenst;
  • De kleuring is 100% slijtvast en erg lichtbestendig waardoor ze lang mooi blijven;
  • De transparantie van de folie en dus het vrije zicht naar buiten blijven behouden;
  • Uitstekende reflectiewaarden en isolerende eigenschappen, óók bij maatwerk;
  • Ook bij deze rolgordijnen en screens kunnen we folie-afwerkingsprocessen, zoals MULTIWAVE plissering of ultrasoon lassen toepassen.