Bijzondere zonwering

Toepassing

Door goed naar de wensen van onze gebruikers te luisteren, in combinatie met onze langdurige ervaring met MULTIFILM binnenzonwering, zijn er in de loop der jaren diverse specifieke zonwering systemen ontwikkeld die multi- toepasbaar zijn.

Wij hebben oplossingen geboden bij lichtstraten, dakkoepels, schepen, hellende gevels, schuine hoeken, ronde ramen enzovoort. Wij denken graag met u mee om ook voor een niet- standaard glaspui een goede constructie te ontwikkelen, waar een optimale licht- en warmtewering van MULTIFILM zonwering gemonteerd kan worden.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Prijzen zijn afhankelijk van de maatvoering en bijkomende opties. Onze adviseurs komen graag bij u op locatie om vrijblijvend een advies te geven en daarbij passende prijs opgave.

Veerconstructie

Voor dakkoepels, lichtstraten en hellende gevels heeft MULTIFILM een rolgordijnsysteem met een veerconstructie: het Tegentreksysteem. Dit systeem zorgt er voor dat het folie strak gespannen blijft in elke hellingshoek. Het rolgordijn is elektrisch te bedienen.

Velux dakramen

Voor Velux dakramen heeft MULTIFILM een serie gemaakt die toepasbaar is voor elk type Velux raam. Middels het multi-stopsysteem, kan het rolgordijn in elke gewenste positie worden vastgezet.

MULTIFILM kaders voor dakkoepels

Kaders worden voornamelijk voor dakkoepels en lichtstraten gebruikt. Het warmtewerende folie wordt in aluminium kokerprofiel gespannen welke middels diverse bevestigingsmethoden in de lichtstraat (semi)permanent wordt gemonteerd.

zonwering voor architectuur

MULTIFILM Fix- systeem

Fix-systemen worden voornamelijk gebruikt bij smalle bovenramen. Dit systeem bestaat uit een folie en een onder- en bovenprofiel. Het systeem is niet bedienbaar, maar kan wel in zijn geheel worden verwijderd (bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de ramen).

Kengetallen

Alle MULTIFILM foliesoorten hebben uitstekende warme- en lichtwerende eigenschappen. Hieronder worden enige kengetallen vermeld van MULTIFILM in combinatie met twee glassoorten.

Bron: TU Berlin. Indien gewenst sturen wij u het gehele testrapport toe.

Kengetallen verschillende folies