Verticale lamellen

Grote glazen oppervlakken stijlvol beschermd

Toepassing

De Verticale lamellen van MULTIFILM zijn bij uitstek geschikt om het grote lichtcontrast tussen raamvlakken en het interieur te verminderen. Een transparant zicht naar buiten in combinatie met een goede wering van de beeldschermreflectie, dat zijn de sterke eigenschappen van MULTIFILM binnenzonwering. Bovendien ook goed toepasbaar bij schuin oplopende raampartijen.

Duurzame onderdelen

De rail wordt geleverd in technisch geanodiseerd aluminium of in wit RAL 9016.

Afmetingen

Rail

Maximale lengte van 6.000 mm met de mogelijkheid om meerdere rails achter elkaar te plaatsen.

Lamellen

Hebben een standaard breedte van 127 mm.
Een hoogte tot 3.500 mm per lamel (van deze maatvoering kan in overleg worden afgeweken)

Tevens zijn er lamellen met een breedte van 89 mm beschikbaar. Deze kunnen zonder rail worden geleverd, zodat deze op een bestaand railsysteem gemonteerd kunnen worden.

Kengetallen

Alle MULTIFILM foliesoorten hebben uitstekende warmte- en lichtwerende eigenschappen. Hieronder worden enige kengetallen vermeld van MULTIFILM in combinatie met twee glassoorten.

Bron: TU Berlin. Indien gewenst sturen wij u het gehele testrapport toe.

Kengetallen verschillende folies

Bediening

Het railsysteem wordt met een snoer, handmatig bediend. Dit is een combinatie van snoerbediening voor het schuiven van de lamellen langs de rail en een kettingbediening voor het draaien van de lamellen.

Het pakket van lamellen kan naar keuze naar links, naar rechts, naar het midden of worden gedeeld.

Folietypes

Alle MULTIFILM foliesoorten zijn beschikbaar als verticale lamellen. Afhankelijk van wat de voorkeur heeft en aan welke eisen het folie moet voldoen. Het folie wordt standaard voorzien van een MULTIWAVE plissering. De plissé wordt om de 100 mm geplaatst.