Verschillende soorten folie

Zowel het rolgordijn, het paneelgordijn als de lamellen van MULTIFILM binnenzonwering zijn in diverse soorten folie en in verschillende kleuren beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen en eisen geven wij u een vrijblijvend en passend advies. Elk folie heeft andere eigenschappen, variërend van zonwerende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en warmtewerende raambekleding.

Extra stevige soorten folie

We kunnen elke folie uitvoeren met een speciale Multiwave bewerking. Deze plissering zorgt voor extra stabiliteit waardoor met name het aanzicht van uw gebouw een fraai uiterlijk krijgt. Naar keuze kan de plissering tussen de 40, 60, 80 of 100 mm worden geplaatst.

Rolgordijnen in stof

MULTIFILM rolgordijnen kunnen we, in plaats van in aluminium, ook in stof laten uitvoeren. Hierbij ligt het accent meer op sfeer en lichtwering. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Logo, tekst of afbeelding

Op de MULTIFILM zonweringfolies kunt u uw logo, een tekst of afbeelding of eigen ontwerp laten plaatsen. Met behulp van het sublimatieproces wordt de kleur of het logo aangebracht, zonder dat de kwaliteit en de werking van het folie wordt aangetast. De unieke warmtewerende eigenschappen van het folie én het doorzicht naar buiten blijven dus behouden. Een uitstekende manier om uw pand extra uitstraling te geven.

De toeslag voor sublimeren is variabel en afhankelijk van de soort bedrukking. De kosten variëren tussen de € 17 en € 50 per vierkante meter exlusief instelkosten en btw. Wij adviseren u graag welk type folie u als basis kunt gebruiken voor het beste eindresultaat. Maak hier uw afspraak.

Onze service

Wij komen graag bij u langs om de ramen in te meten en om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. U heeft geen omkijken naar de montage, want wij plaatsen zelf de screens bij u op locatie.