Rolgordijnen

Een rolgordijn van MULTIFILM zonwering weert zowel het licht als de warmte en heeft dezelfde warmtewerende eigenschappen als een screen of een andere buitenzonwering. De rolgordijnen kunnen worden voorzien van elk type doek of folie, transparant indien zicht naar buiten belangrijk is tot geheel verduisterend zijn allen geschikt voor de rolgordijnen.

Het zonwerende folie zit in een compleet systeem met een aluminium cassette, twee zijgeleidingen en een onderprofiel. De rolgordijnen zijn in diverse varianten leverbaar en handbediend of elektrisch bedienbaar.

Classic Line

Topmodel met schoonmaakborstels

Het topmodel is de Classic Line, dat compleet met schoonmaakborstels wordt geleverd.

Econo Line

Het aantrekkelijke alternatief

De Econo Line is een aantrekkelijk alternatief. Het is voorzien van het Multifilm rolgordijn folie en bevat iets minder opties op het gebied van de accessoires. Dat maakt de Econo Line een prijsvriendelijk rolgordijn.

Max Line

Maximale maten mogelijk

De Max Line is een uniek systeem. Rolgordijnen van drie meter breed en acht meter hoog behoren tot de opties. Maximale mogelijkheden bij grote glaspartijen.

Compact Line

Kleine, compacte cassette van 35 mm

Specifiek voor kleinere raampartijen: de Compact Line. Een mini cassette met grote mogelijkheden.

Lux Line

Van beneden naar boven maar ook horizontaal

De Lux Line is geschikt als uw werkplek zich dichtbij het glas bevindt. Dit rolgordijn kan van beneden naar boven worden bediend en kan tevens goed worden toegepast bij hellende gevels en lichtkoepels.

Ook voor Velux dakramen

De beste binnenzonwering ook voor uw dakraam

Voor Velux dakramen heeft MULTIFILM een serie gemaakt die toepasbaar is voor elke type Velux raam. Middels het multi-stopsysteem, kan het rolgordijn in elke gewenste positie worden vastgezet. De zonwering kan voorzien worden van elke foliesoort en zijn prima geschikt voor zelfmontage. Geef ons het type Velux raam door en u ontvangt een prijs op maat!