Zonwerende rolgordijnen

De zonwerende rolgordijnen van MULTIFILM zonwering weren zowel het licht als de warmte. Ze hebben zo dus dezelfde warmtewerende eigenschappen als een screen of een andere buitenzonwering. We kunnen de rolgordijnen voorzien van elk type doek of folie. Ze zijn transparant om het zicht naar buiten te waarborgen, maar zijn ook geheel verduisterend leverbaar.

De MULTIFILM zonwerende folie verwerken we in een compleet systeem met een aluminium cassette, twee zijgeleidingen en een onderprofiel. De zonwerende rolgordijnen zijn in diverse varianten leverbaar en u hebt de keuze uit handbediening of elektrische bediening.

Classic Line

Topmodel met schoonmaakborstels

Het topmodel is de Classic Line. Dit leveren we compleet met schoonmaakborstels voor nog meer duurzaamheid.

Econo Line

Het aantrekkelijke alternatief

De Econo Line is een aantrekkelijk alternatief. We voorzien dit van het Multifilm rolgordijn folie en we bieden iets minder opties op het gebied van de accessoires. Dit maakt de Econo Line een prijsvriendelijk rolgordijn.

Max Line

Maximale maten mogelijk

De Max Line is een uniek systeem. We kunnen hiermee rolgordijnen tot drie meter breed en acht meter hoog leveren. Dit biedt dus maximale mogelijkheden bij grote glaspartijen.

Compact Line

Kleine, compacte cassette van 35 mm

Specifiek voor kleinere raampartijen: de Compact Line. Een mini cassette met grote mogelijkheden.

Lux Line

Van beneden naar boven, maar ook horizontaal

De Lux Line is geschikt als uw werkplek zich dichtbij het glas bevindt. U kunt dit rolgordijn van beneden naar boven bedienen en we kunnen dit gordijn goed plaatsen bij hellende gevels en in lichtkoepels.

Ook voor Velux dakramen

De beste binnenzonwering, ook voor uw dakraam

Voor Velux dakramen heeft MULTIFILM een serie gemaakt die we op elk type Velux raam kunnen plaatsen. Met het multi-stopsysteem kunnen de rolgordijnen in elke gewenste positie worden vastgezet. De zonwerende rolgordijnen kunnen worden voorzien van elke soort folie en ze zijn prima geschikt om zelf te monteren. Geef ons het type Velux raam door en wij geven u een prijs op maat!