Zonwering met zicht naar buiten

De gemiddelde Nederlander wordt heel gelukkig van zonnig weer. Het ziet er buiten dan allemaal een stuk beter uit. Het enige nadeel van dat weer is dat wanneer de zon zo draait dat hij op je raamt schijnt, je niets meer ziet. Helemaal niets meer. Binnen én buiten. De zon is oogverblindend als je hem aan moet kijken. Deze verblinding is heel vervelend, want het betekent dat je niet kunt werken of je niet kunt concentreren op de les. Maar wanneer de zonwering dicht gaat, ben je meteen dat fijne uitzicht naar de zonnige buitenwereld kwijt. De zonwering met zicht naar buiten van MULTIFILM lost al deze problemen op.

MULTIFILM zonwering met zicht naar buiten garantie

De producten van MULTIFILM worden gemaakt van een speciale folie. Deze folie biedt optimale bescherming tegen storende schitteringen en reflecties op beeldschermen en digiborden. De folie stoot zonne-energie af, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Het materiaal is onderhoudsvrij, betrouwbaar en duurzaam. En het mooiste is dat er een uniforme transparantie is. Van binnenuit heeft u een vrij uitzicht naar buiten. Zo kunt u de hele dag door genieten van het prachtige plaatje buiten, zonder dat u last heeft van hitte en verblinding.

zonwering met zicht naar buiten

zonwering voor bedrijven

Ook in maatwerk altijd het beste uitzicht

MULTIFILM zonwering met zicht naar buiten is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunnen we de folie ook verwerken in textiel. Daarnaast zijn verschillende kleuren mogelijk én kan de folie bedrukt worden. Zo kunnen we uw bedrijfslogo of afbeeldingen erop laten drukken of kunnen we teksten erop plaatsen. En ook met een eigen print erop, blijft het zicht naar buiten gegarandeerd. Deze bewerkingen hebben overigens geen negatieve invloed op de zon- en warmtewerende capaciteiten van het folie. Zo mag de zon het hele jaar door wel naar binnen schijnen.