Zonwering voor zorginstellingen

Zonwering voor zorginstellingen is een must voor elke organisatie in de zorgsector. Een product dat zowel de warmte als het licht buiten houdt, is onderdeel van comfort. En er is bijna geen sector waar comfort zó belangrijk is als de zorg. Een groot deel van de mensen die gebruik maken van de zorg, doet dat niet vrijwillig. Ze zijn ziek, kunnen niet (meer) zelfstandig wonen of hebben specifieke behandelingen nodig. Ongeacht de reden waarvoor je in een praktijk, zieken- of verzorgingshuis of een andere zorglocatie bent; het verblijf moet zo prettig mogelijk zijn. Dan zit je niet te wachten op felle zon die de ruimte overbelicht en zorgt voor onprettige temperaturen. Screens die zowel het licht als de warmte weren, zijn hier de oplossing.

Zonwering voor zorginstellingen
zonwering voor zorginstellingen

Zonwering voor zorginstellingen: koel in de zomer, warm in de winter

MULTIFILM screens gemaakt van zonwerende folie zijn breed toe te passen op alle soorten ramen. Van de tandartspraktijk in het dorp, tot het grote academisch ziekenhuis in de hoofdstad. De screens worden gemaakt van transparante, zonwerende folie. Deze zorgen voor effectieve bescherming tegen zonnewarmte en verblinding. Andersom zorgen ze ervoor dat in de winter de warmte niet via de ramen naar buiten kan. Los van het comfort, betekent dit ook een verduurzaming op het gebied van het energiegebruik. Zeker in een ziekenhuis is een constant klimaat heel belangrijk. De zonwerende screens voor de zorg van MULTIFILM helpen dit te bewerkstelligen. Dat betekent dat het klimaatsysteem minder hard hoeft te werken.

Zonwerende screens op maat

De screens van MULTIFILM worden op maat gemaakt. Zo is dit product geschikt voor ieder raam. Naast het basisproduct zijn er diverse bewerkingen mogelijk, zoals reliëf of plissé. Dit geeft een mooi effect én draagt bij aan een steviger product. Daarnaast is het mogelijk de folie in verschillende kleuren uit te voeren. Ook afbeeldingen en teksten kunnen worden bedrukt op de folie. Denk hierbij aan een logo of bedrijfs- of afdelingsnaam of mooie afbeeldingen om kinderen af te leiden. Met deze opties blijft het zicht naar buiten gewaarborgd.