MULTIFILM voor kantoren

Een optimale verlichting van de kantoorwerkplek met daglicht en een aangename binnentemperatuur verhoogt het welzijn en het prestatieniveau van werknemers. Als het daglicht echter ongehinderd de ruimte binnenkomt, veroorzaakt het schitteringen, spiegelingen en reflecties op het beeldscherm. Dit leidt tot vermoeidheid, hoofd- en rugpijn, spierspanningen en oogziekten, die weer kunnen leiden tot ziekte verzuim. Het is daarom belangrijk om een goede warmte en lichtwering te hebben.

MULTIFILM draagt bij aan een goed werkklimaat door de warmte voor 88% te weren, door alle reflecties van beeldschermen af te nemen en omdat je er gewoon door naar buiten kunt kijken! Nooit meer een opgesloten gevoel voor het personeel.

Nooit meer last van reflectie op beeldschermen

MULTIFILM voor een ideale werkomstandigheid

Naast warmte werende eigenschappen heeft MULTIFILM als groot voordeel dat het bijdraagt aan een zeer aangenaam werkklimaat! Door de prisma structuur in het folie wordt het licht diffuus gemaakt. Het wordt ‘gedempt’. Door het breken van het licht wordt het aantal Lux teruggebracht naar ongeveer 500. Dit sluit aan bij de richtlijnen van de ARBO, die schrijven dat het aantal Lux voor een ideale werkomstandigheid ongeveer 400 tot 600 Lux betreft!

Zonwering in uw huisstijl

Het is met MULTIFILM mogelijk om het folie te laten ‘sublimeren’. Dit houdt in dat er een afbeelding, kleur, etc. in het folie kan worden geprint. Zo kunt u uw bedrijfslogo, slogan, huisstijl op het folie laten verwerken! Het folie kan dus naast warmte en lichtwering ook nog bijdragen aan de positionering en marketing van uw bedrijf / organisatie! Meer informatie vindt u hier.

Bekijk overige toepassingen