Hoogbouw en Appartementen

Een veel gehoord probleem bij hoogbouw en appartementen is de zonwering. Buitenzonwering is vaak niet mogelijk in verband met hoogte, verwering of beperkingen door derde partijen zoals de VVE.

Met het gebruik van onze MULTIFILM screens lost u dit probleem op! De binnen zonwering weert tot 88% van de warmte, heeft perfect doorzicht naar buiten en neemt ook nog eens alle reflectie af van beeldschermen! Het systeem heeft dus geen last van het weer, er hoeft ook geen aparte lichtwering te worden aangeschaft en het is ook nog eens onderhoudsvrij!

Serre, erkers en uitbouw

Een serre, erker of uitbouw bestaat in de meeste gevallen grotendeels uit glas. Dit heeft als doel dat er prachtig zicht naar buiten ontstaat, maar met het nadeel dat er een grote lading warmte via het glas kan binnentreden.

Met MULTIFILM screens zorgen we ervoor dat er van die toetredende warmte circa 88% kan worden geweerd, terwijl het doorzicht behouden blijft!

We lossen het warmte probleem op en behouden de essentie van het glas!

MULTIFILM voor VELUX

Ook bij VELUX ramen is MULTIFILM toepasbaar! Doormiddel van een speciale cassette kan het doek in het VELUX systeem worden geplaatst. Het doek blijft op spanning door een veer en kan hiermee dus gewoon op de normale manier open!

Bekijk overige toepassingen