MULTIFILM voor controleruimtes

In controle ruimtes is (zon)licht een veel besproken probleem. De mensen die aan het werk zijn in deze ruimtes hebben groot belang bij goed zicht, echter wordt dit vaak verstoort door het (zon)licht van buiten. Neem als voorbeeld de luchtverkeerstorens. Het is van groot belang dat de mensen in de toren goed zicht hebben op de landingsbaan en de lucht, echter wordt dit zicht vaak belemmert door de felheid van het (zon)licht.

Als oplossing voor dit (zon)licht probleem beschikt MULTIFILM over een speciaal anti-glare screen. Doordat het screen ongestempeld is wordt het licht gedempt en wordt het zicht naar buiten weer goed.

Tot dusver zijn bijna alle luchtverkeerstorens in Nederland voorzien van de MULTIFILM screens!

Voor elke controleruimte, altijd goed zicht

Toegepast in controleruimtes

Niet alleen in luchtverkeerstorens komen de anti-glare screens van MULTIFILM van pas. Er zijn nog talloze situaties waarin dit scherm oplossing kan bieden! Denk hier bijvoorbeeld aan sluizencomplexen, brugwachtershuizen, laboratoria of zelfs (kraan)cabines. Overal waar licht een probleem is kan dit scherm worden toegepast. In sommige situaties is het zelfs mogelijk om een licht- en warmt werend folie toe te passen!

Bekijk overige toepassingen