Onderwijs locaties

Een optimale verlichting van de kantoorwerkplek met daglicht en een aangenamebinnentemperatuur verhoogt het welzijn en het prestatieniveau van werknemers.Als het daglicht echter ongehinderd de ruimte binnenkomt, veroorzaakt het schitteringen, spiegelingen en reflecties op het beeldscherm. Dit leidt tot vermoeidheid, hoofd-en rugpijn, spierspanningen en oogziekten, die weer kunnen leiden tot langere uitval.

Nooit meer last van reflectie op beeldschermen

Onderwijs met MULTIFILM in Nederland

Effectief en duurzaam

De screens van MULTIFILM kunnen volledig worden afgestemd op de wensen en eisen van de school. De basis is een transparante reflecterende polyester folie die zorgt voor effectieve bescherming tegen zonnewarmte en verblinding. Daarbij is een vrij zicht naar buiten gewaarborgd.

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk om de folie bestendiger te maken tegen bijvoorbeeld krassen. Er kan reliëf worden aangebracht of plissé en de folies kunnen aan elkaar worden gelast om zo heel grote oppervlakken te kunnen voorzien van één rolgordijn. Ook kunnen de cassettes voorzien worden van schoonmaakborstels waardoor het foliedoek vrij blijft van stof en insecten.

Systemen en afwerking op maat

Zonwerende folie is warmte- en lichtwerend, maar wel transparant. Geen opgesloten gevoel dus, maar wel focus en een leefbaar en goed leerbaar klimaat, voor leerlingen en leerkrachten.

Andersom zorgt de folie in de koude maanden voor minder warmte uitstraling naar buiten. Hierdoor blijft de temperatuur binnen constanter, wat weer bijdraagt aan een duurzamer energiegebruik. Dit maakt MULTIFILM binnenzonwering bijzonder geschikt voor alle schoolgebouwen.

Meerdere toepassingen voor